U bent hier: Winkel>Historie
Winkel

Historie

De historie van schildersbedrijf Derksen gaat terug tot 1980. Eigenaar oprichter Wim Derksen, zelf afkomstig uit een aannemersfamilie, startte met het bedrijf.

Door de jaren heen heeft het schildersbedrijf zich ontwikkeld tot een gerenommeerde partner op gebied van schilderwerk, met op dit moment een kleine tien professionele vakschilders in dienst. Wij werken veel voor particulieren maar verrichten ook regelmatig bedrijfsmatige onderhoudswerkzaamheden. Hiernaast is het schildersbedrijf gespecialiseerd in glasservice

Unieke mix
De combinatie tussen het schildersbedrijf en de winkel is een sterke mix. Het rijke assortiment producten is breed en kleurrijk. Uiteraard kunt u, als u handig bent, in onze winkel terecht voor goede materialen en advies. Mocht u het toch liever aan een vakman overlaten, dan is ons schildersbedrijf het aangewezen adres.

Schildersbedrijf met een winkel 
Het bedrijf groeide hard en daarom werd besloten om er een winkel aan toe te voegen, om alle mensen die schildersdiensten van ons afnemen, te kunnen voorzien van aanvullend materiaal. Als wij een schildersklus hebben geklaard, maar u wilt zelf na verloop van tijd een puntje bijtippen, dan wilt u gewoon een blikje verf kunnen kopen. Daarom startten wij in 1983 met een winkel in Wely. In 1987 zijn we van daaruit naar Andelst verhuisd.

 • Derksen Verf & Wand
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Wij zijn gesloten van 22 december tot en met 1 januari

   

   

 • Derksen Verf & Wand

  Hoofdstraat 60
  6673 BH Andelst
  Telefoon 0488-443411
  E-mail info@derksenverfenwand.nl

BACK TO TOP