U bent hier: Assortiment>Glasservice
Glasservice Andelst

Glasservice

Aiii! Ruit stuk? Dat kan heel vervelend zijn! Bij een ruit heb je er meestal geen omkijken naar, totdat er eentje sneuvelt. Dan pas merkt u hoe onhandig dit is en is het fijn dat dit zo snel mogelijk wordt hersteld. Glaszetter en Schildersbedrijf Derksen in Andelst zorgt zonodig voor een noodoplossing en bestelt de ruit zodat het glaswerk zo snel mogelijk geleverd en geplaatst kan worden. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en wordt het glaswerk weer in perfecte staat hersteld!

Glasreparatie

Glas is er in vele soorten en maten. Glaszetter en Schildersbedrijf Derksen is een specialist in het leveren en plaatsen van verschillende soorten glas en glas op maat:

 • Dubbel glas (isolatieglas)
 • Enkelglas
 • Veiligheidsglas
 • Spiegelruiten
 • Fotoglas
 • Melkglas
 • Figuurglas
 • Veluxramen

Hiernaast leveren en plaatsen wij ook geharde en/of gelaagde glassoorten. Dit is allemaal te bewerken en te verwerken in onze eigen werkplaats. De glashandel in Andelst is een glasspecialist in diverse glassoorten en kan u uitgebreid informeren over de mogelijkheden, zoals kosten glas bestellen, dubbel glas prijzen en glas op maat bestellen.

Zo geldt een BTW-tarief van 6% op het plaatsen van dubbel glas (isolatieglas) in plaats van 21% BTW. Op het glas zelf geldt wel een BTW-tarief van 21%.

Isolering

Ook speelt glas een grote rol bij isolering. Zo worden bij nieuwbouw woningen alleen nog maar dubbel glas geplaatst zodat u minder hoge stookkosten heeft. Ook zorgt Schildersbedrijf Derksen ervoor dat bij bestaande woningen / kantoren het enkel glas vervangen wordt door dubbel glas. Dit zult u uiteindeiljk zeker merken in uw gasverbruik!

Inrichting

Daarbij wordt glaswerk steeds meer gebruikt in (moderne) inrichtingen. Door het lichtdoorlatende effect kan glaswerk in alle ruimten een speciale rol spelen. Zo worden ruiten geplaatst om bijvoorbeeld ruimten te splitsen, maar is glaswerk ook heel mooi en praktisch voor een veranda / serre of windafscherming. De mogelijkheden voor het gebruik van glas zijn eindeloos!

Mocht u last hebben van inkijk dan zijn er ook talloze manieren om glas af te schermen. Denk bijvoorbeeld aan raamdecoratie of dek een gedeelte van een raam af met raamfolie (verkrijgbaar in onze schilderswinkel). U kunt kiezen uit vele soorten raamfolie. Dit is simpel aan te brengen en geeft een leuk effect doordat het licht door laat, maar u toch een prettig gevoel van privacy geeft. Ook figuurglas biedt hierbij een uitkomst. 

Glashandel Derksen

Kom ook eens kijken bij Derksen Verf en Wand in Andelst en vraag naar de mogelijkheden en soorten glas die we kunnen leveren en eventueel ook kunnen plaatsen. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via info@wderksen.nl of bel naar 0488-453869.

Regio glasservice

Onze klantenkring is verspreid in de regio Arnhem - Nijmegen - Tiel met alle daartussen liggende dorpen zoals Andelst, Herveld, Zetten, Hemmen, Elst, Dodewaard, Wely, Valburg, Oosterhout, Slijk-Ewijk, Heteren, Driel, Randwijk, Bemmel, Gendt, Haalderen, Doornenburg, Pannerden, Wageningen etc. Maar doordat wij ook regelmatig onderhoudsopdrachten buiten deze regio uitvoeren, leveren en plaatsen we glas door heel Nederland. Neem contact op met de glashandel in Andelst voor meer informatie. 

 • Derksen Verf & Wand
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Wij zijn gesloten van 22 december tot en met 1 januari

   

   

 • Derksen Verf & Wand

  Hoofdstraat 60
  6673 BH Andelst
  Telefoon 0488-443411
  E-mail info@derksenverfenwand.nl

BACK TO TOP